Todistuksia/ Artikkeleita


Tommin todistus

Jumala on tehnyt minulle suuria tekoja! Ennen uskoontuloa en tahtonut tietää Jumalasta mitään. Elämäni meni synkkään pimeyteen. Ajauduin huumemaailmaan, vuosien tuskaan ja ahdistukseen, kärsin masennuksesta, käytin kovia huumeita, olin aivan ihmisraunio. Monesti meinasin kuolla! On valtava ihme, että olen tänä päivänä hengissä. Sitä pimeyttä missä elin on mahdotonta sanoin kuvailla.

Mutta vuonna 2006 tapahtui jotakin ihmeellistä! 2 helluntainuorta tuli kadulla kertomaan minulle Jeesuksesta. Lähdin heidän kanssa seurakuntaan ja he hankkivat minulle hoitopaikan kristillisestä hoitokodista, joissa kävin vielä useampia hoitokertoja.

Tästä alkoi taistelu joka kesti jonkin aikaa, mutta Jeesus vapautti minut viimein kaikesta synnistä! Halleluja!

Tänä päivänä ihmettelen mitä kaikkea minulle onkaan tapahtunut muutamassa vuodessa. Jumala vapautti mut kaikista aineista. Tänä päivänä en tarvitse mitään lääkkeitäkään. Masennuksesta ei ole tietoakaan, halleluja!

Pari vuotta sitten eräs sisar seurakunnasta profetoi mulle: "Jumala antaa sulle vaimon ja työpaikan."

Profetia toteutui hyvinkin pian. Jumala todella antoi mulle vaimon, ja vielä ihanimman mitä voi olla. Hänen kanssaan saan palvella elävää Jumalaa. Jumala antoi mulle myös työpaikan seurakunnasta nuorisotyöstä.

Viime vuoden lopulla Jumala puhui meille, että Hän tulee antamaan meille lapsen. Se ei ollutkaan mikään itsestäänselvyys sairauksiemme takia. Talvella rukoilimme Jumalaa, että Helena tulisi raskaaksi. Jumala piti sanansa ja marraskuussa meille syntyy poikavauva, Jumalan lahja!

Olen saanut kokea ja nähdä valtavia Jumalan ihmeitä elämässäni, mutta suurin ihme on, että olen saanut pelastua, ja olen matkalla taivaaseen. Kiitos Jeesus!!!

Tommi Pesonen
20.08.2012
Tommin todistus 20.08.2012
Paulin todistus 05.10.2005
Jumala Paransi! 28.08.2005